Lustrum voor het Laudame Financials Golf Event

14 juni 2017 gaat de geschiedenisboeken in als een prachtige zomerse dag met weinig wind, de zon  aan een strakblauwe hemel en een geweldige temperatuur. Het ideale golfweer voor het 5e Laudame Financials Golf Event. Op golfbaan Hitland startte het event met een kort openingswoord van Gilles Kok. De eerste flight vertrok en de deelnemers van de clinic stonden te popelen om op de drivingsrange ballen af te gaan slaan.

Van clinic naar par 3 baan
Nieuw dit jaar was het lopen van de par 3 baan, als extra onderdeel van de clinic. Nadat de deelnemers de kneepjes van de golfsport waren bijgebracht, gingen zij de uitdaging aan om zelf een balletje te gaan slaan op de par 3 baan. ‘Wij hebben echt "geproefd" hoe het is om de 9 holes te lopen’, vertelde Pieter.

Een baan met veel water
Tijdens de borrel werden vol enthousiasme de ervaringen uitgewisseld. De ene golfer was vol lof en had een heerlijke flight gelopen, een andere golfer vond het parcours moeilijk, vooral door het vele water en de lange afstanden. ‘Ik ben echt heel tevreden over mijn scores, ik heb netjes op mijn handicap gelopen’, vertelde Niels. Nadat de borrelhapjes waren rondgegaan, was het tijd om de scores bekend te maken, met aansluitend de prijsuitreiking.

De winnaars
Traditiegetrouw waren er winnaars voor de 9 holes en de clinic. ‘De winnaar van de clinic is Arie Terlouw. Van harte gefeliciteerd, Arie. Voor jou een mooie trofee en natuurlijk een golfexperience op dé golfbaan van Nederland, The Dutch!’, aldus Gilles Kok tijdens de prijsuitreiking.

Het was tijd om de volgende prijs uit te reiken. ‘De winnaar van de 9 holes is: Frans Oosterwijk!’, vervolgde Gilles. Het bleef even stil. Waar is de winnaar dacht iedereen? Frans was zo verbaasd over zijn overwinning dat hij bleef zitten. Uiteindelijk nam hij met een stralend gezicht de wisselbeker en trofee in ontvangst. ‘Hier had ik écht niet op gerekend, hartelijk dank!’, zei hij met een glimlach. Ook Frans gaat naar The Dutch.

'Frans en Arie, wij hopen jullie volgend jaar weer te ontmoeten tijdens het golfevent om jullie titel te verdedigen.'

Natuurlijk geldt dit ook voor alle andere gasten. Wil jij volgend jaar ook meegolfen of een aantrekkelijke golfclinic volgen? Reserveer dan alvast 14 juni 2018 in je agenda!

Terug naar overzicht