Laudame Financials preferred supplier van Eneco.

Na een succesvolle dienstverlening in de afgelopen jaren heeft Eneco aan Laudame Financials de status van preferred supplier verleend. Hiermee is de samenwerking tussen beide partijen in een nieuwe fase gekomen. We zien uit naar de uitbreiding van deze samenwerking en samen verder te bouwen aan de toekomst van Eneco en een daarmee duurzame toekomst

Over Eneco

Samen met klanten en partners ontwikkelt Eneco betaalbare oplossingen die besparen en zelf opwekken mogelijk maken. Met als belofte ‘Welkom in de nieuwe wereld’, maakt zij de technologie van morgen vandaag al beschikbaar voor iedereen. Eneco zorgt voor het opwekken en leveren van duurzame energie die komt van windparken, warmte, biomassa, en zon. Assets en infrastructuur bouwt zij niet voor zichzelf, maar in opdracht van of samen met de klant. Eneco heeft meerdere vestigingen. Het hoofdkantoor staat in Rotterdam.

Over Laudame Financials

Laudame Financials, gevestigd in Rotterdam, is gestart in 2000. Inmiddels levert Laudame Interim Financials aan een wijd uiteenlopende groep van gerenommeerde ondernemingen en instellingen. Ook werving van financiële professionals voor permanente banen bij opdrachtgevers is een van haar activiteiten. De organisatie is gestaag gegroeid en geeft daarbij bewust prioriteit aan het handhaven van een hoge en betrouwbare kwaliteit van de dienstverlening. Laudame staat voor hoge tevredenheid scores bij opdrachtgevers en zet in op duurzame relaties. Zij kan dat alleen waarmaken door de grootste zorg te besteden aan het werven, verder ontwikkelen en het juist plaatsen van gemotiveerde professionals.

Terug naar overzicht