De vraag naar goede financials groeit

De vraag naar goede financials groeit! Naast dat er veel vraag is voor de invulling van permanente posities, zien we ook nadrukkelijk een stijging in de vraag naar interim financials.

In het eerste kwartaal hebben wij ten opzichte van Q4 2016 meer aanvragen van nieuwe en bestaande opdrachtgevers weten in te vullen. Aangezien dit op een hoger niveau lag dan de aflopende opdrachten, steeg de omzet met ca. 9% naar 3,4 mio. In vergelijking met Q1 van 2016 valt op dat de omzet welke gegenereerd is door onze eigen finance professionals met 13% steeg, terwijl de omzet behaald met freelancers met min of meer gelijke omvang daalde waardoor de totale omzet ten opzichte van deze periode nagenoeg stabiel was.

Zoals u van ons gewend bent, betrekken we hier graag het kwalitatieve aspect bij. We zijn erg content met het feit dat alle opdrachten die in Q1 werden afgesloten zeer goed werden geëvalueerd. Alle opdrachtgevers gaven aan diezelfde professional weer te willen inhuren voor een zelfde opdracht. Het gemiddelde cijfer kwam dan ook uit op een mooie 8,2.

Een mooie bevestiging die ons de energie geeft om met enthousiasme te blijven werken aan een kwalitatieve dienstverlening!

Terug naar overzicht