NieuwsNieuws feed

Deze traditie houden we in ere: 6e Laudame Financials Golf Event

Woensdag 13 juni 2018 was het weer zover. Golfbaan Hitland, the place to be! Tijd voor het traditionele Laudame Financials Golf Event. Alle ingrediënten waren weer perfect: een mooi deelnemersveld voor zowel de clinic als de 9 holes, een fantastische sfeer, veel sportiviteit en de zon begon bij aanvang van het event te schijnen.

Lees verder

Ontmoet Laudame Financials op de CFO Day 2018

Op woensdag 6 juni 2018 vindt de CFO Day 2018 plaats in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Laudame Financials is partner van de CFO Day, het grootste boardroom level event in Nederland. Waar in voorgaande edities oplossingen werden aangereikt voor volatility (Put your business in the fast lane), uncertainty (Accelerate learning) en complexity (Embrace entrepreneurship) wordt er dit jaar ingegaan op het onderdeel dat persoonlijk leiderschap het meest  zal testen: ‘Leading through ambiguity’. 

 

Lees verder

Ontmoet Laudame op de Leadership in Finance Summit

Laudame Financials is partner van de Leadership in Finance Summit. Dilemma's in Finance. Een reorganisatie, robotiseren of niet? En van welke mensen neem je dan afscheid. Kiezen voor die risicovolle overname of toch voor veilig gaan? Onder druk van de baas buiten de lijntjes kleuren?

Lees verder

Schaatsen voor het goede doel

Chapeau! Het Laudame Financials schaatsteam heeft 26 januari jl. wederom een enorme topprestatie neergezet tijdens de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee in Oostenrijk. 

Lees verder

Laudame Financials preferred supplier van Eneco.

Na een succesvolle dienstverlening in de afgelopen jaren heeft Eneco aan Laudame Financials de status van preferred supplier verleend. 

Lees verder

Beachvolleybal toernooi Laudame Financials 2017

We kijken terug op een zeer geslaagd, sportief en zeker ook fanatiek Laudame Financials Beachvolleybal toernooi 2017. 

Lees verder