Laudame Financials Inhousedag donderdag 16 november 2017

Datum:16-11-2017
Tijd: 13:30
Locatie:Hoofdweg 256, Rotterdam

Legaal jobhoppen, oftewel veel werkervaring opdoen bij verschillende bedrijven in een relatief korte tijd. Lijkt dat je wat? Lees dan zeker verder. Laudame Financials geeft starters namelijk de mogelijkheid om bij verschillende opdrachtgevers diverse functies te vervullen, met de zekerheid van een dienstverband bij Laudame.

Op donderdagmiddag 16 november hebben we plaats voor 20 jonge finance talenten bij ons op kantoor in Rotterdam. Deze inhousedag is gevuld met input van onze eigen mensen, die je alles kunnen vertellen over het werk als interimmer bij Laudame Financials. Ook duik je zelf in het leven van een financial door middel van de managementgame, waarin jij en je team kunnen laten zien hoe je als manager te werk gaat met de financiën van de organisatie. Deze middag sluiten we af in de Laudame kroeg, waar je de sfeer tussen de Laudamers onderling kan proeven en je je vragen aan de interimmers kan stellen.

Wij hebben regelmatig nieuwe plekken voor stagiair(e)s en starters. Nieuwsgierig? Schrijf je dan nu in voor onze inhousedag! 7 november 2017 gaat de inschrijving dicht, dus wees er op tijd bij.

Programma

13.30 uur: Ontvangst
14.00 uur: Presentatie ‘Financial bij Laudame’
15.15 uur: Pauze
15.45 uur: Managementgame
17.00 uur: Afsluitende borrel in café De Hef

We zien je op donderdag 16 november 2017!

Direct inschrijven